mobile logo

Schoonmaak woning               schoonmaak appartement              schoonmaak vervuilde woning   

 

Wanneer het echt vuil is..


Is er sprake is van een vervuilde woning dan moet onze werkwijze voor het schoonmaken hiervan worden aangepast. Echter is er geen enkele schoonmaak of woningontruiming die wij niet aan kunnen. De eerste prioriteit ligt in deze gevallen altijd bij het ontruimen en leegruimen van al het afval in de woning

Het komt ook voor dat een standaard ontruiming niet voldoende is, bijvoorbeeld vanwege zware nicotine aanslag of omdat er wijzigingen aan de huurwoning zijn aangebracht. In die gevallen biedt C-Maxi  verschillende diensten aan. Zoals intensieve schoonmaakwerkzaamheden en nicotine aanslag verwijderen.

Er is in mijn verhuurde huis een wietplantage ontdekt. Wat nu?

Het zal u maar gebeuren: u verhuurt (tijdelijk) uw woning en de huurder is een hennepkwekerij begonnen op zolder. Wat een nachtmerrie!

Helaas overkomt het verhuurders steeds vaker. Bij de ontmanteling van de wietplantage, haalt de politie alle apparatuur en planten weg en laat u achter met de restanten (zie foto onder). U zit met uw handen in het haar en wil de woning snel weer bewoonbaar maken. De medewerkers van C-Maxi schoonmaakbedrijf zijn u graag van dienst en maken uw huis snel weer toegankelijk. Ook de mogelijk noodzakelijke herstelwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Hiervoor maken wij graag een aanvullende offerte.

opruiming woningOpkuis woninggrote opkuisgrote opkuis

 

Wilt u een schoonmaak offerte ontvangen?

Schoonmaak Offerte

                                                                                                                                  Schoonmaakbedrijf voor de regio Hobokon (Antwerpen)