mobile logo
SCHOONMAAK PARKEERGARAGES

 

“Parkeer uw garage-opkuis bij C-Maxi!”

Ophopend vuil in parkeergarage

Een parkeergarage zal niet snel geassocieerd worden met een schone, frisse plek. Niet gek – afval en onaangename luchtjes vinden hier snel een thuis. Niet alleen door het vuil datauto’s mee naar binnen nemen, maar ookdoorde olievlekken en andere vloeistoffen die zij achterlaten.

 

Dit is om nog maar niet te spreken van de berijders van deze voertuigen. Afval dat zij achterlaten, urine tegen de muren… Dit alles draagt bij aan een negatieve perceptie van parkeergarages. Terwijl onderzoekjuist heeft uitgewezen dat mensen zich veiliger voelen in een schoon uitziende parkeergarageen hier ook eerder en vaker zullen terugkeren.

 

Grondige schoonmaak parkeergarage

C-Maxi beschikt over de juiste machines en mensen met de juiste training om uw parkeergarage er weer binnen no-time blinkend en veilig uit te laten zien. Dit betreft zowel de parkeerkelder zelf als de ingangen, opgangen, en trappenhuizen. Hierdoor zal de indrukdie uw bezoekers van u hebben ook smetteloos zijn!

 

Neem contact met ons op om direct een gepersonaliseerd aanbod te ontvangen voor een grote opkuis van uw parkeergarage. Op verzoek kunnen wij ook een aanbod doen voor reguliere schoonmaak.

 

“Een frisse parkeergarage, een veilig gevoel!”

 

Wilt u een schoonmaak offerte ontvangen?

Schoonmaak Offerte

                                                                                                                                  Schoonmaakbedrijf voor de regio Hobokon (Antwerpen)