mobile logo
Schoonmaak Afzuigkappen                   schoonmaak keukenvloeren              schoonmaak cafés schoonmaak restaurant      

“Vijftig procent van klanten zal vroegtijdig vertrekken en niet meer terugkeren als er geen sprake is van een schone en hygiënische omgeving”

Het onderzoek toont aan dat een goede hygiëne en een schoon restaurant zeer zwaar wegen als het gaat om klanttevredenheid. Vijftig procent van klanten zal vroegtijdig vertrekken en niet meer terugkeren als er geen sprake is van een schone en hygiënische omgeving.
Het is voor cateraars en horecaondernemers daarom van groot belang om veel aandacht aan hygiëne te besteden’

Vooral in deze tijd waarin mensen veelvuldig gebruik maken van sociale media. Het verhoogt niet alleen de klanttevredenheid maar ook het bedrijfsresultaat. Een tevreden klant keert eerder terug, besteedt meer en beveelt het restaurant aan bij anderen.

Dagelijkse grondige schoonmaak van uw restaurant.

Als je een restaurant of café-eigenaar bent, ben je ongetwijfeld op de hoogte van het belang van een dagelijkse grondige restaurant schoonmaak. Dit gaat verder dan enkel het verlangen voor een schone onderneming. Het is ook vanuit commercieel oogpunt noodzakelijk om diverse risico’s te reduceren zoals voedselvergiftiging, verspreiding van ziektes, ongedierte plagen, en reputatieverlies.

Enkele gebieden die regelmatig schoongemaakt en gereinigd moeten worden zijn ingangen en portieken, werkruimten, badkamers en keukens. Hierbij moeten vloeren, tafels, stoelen, aanrechten, schappen, wasbakken, toiletten, deurhendels en andere oppervlakken professioneel gereinigd worden!

C-Maxi schoonmaakbedrijf voor restaurant en cafés wij houden niet enkel rekening met het visuele aspect van de restaurant schoonmaak, maar richten ons ook hetgeen wat het oog niet kan zien. Wij bieden op deze wijze een sterke meerwaarde voor de dagelijkse schoonmaak

Contact opnemen 

Is de tijd aangebroken om een schoonmaakbedrijf in te huren? Of ben je ontevreden over je huidige schoonmaakbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderste link:

Wilt u een schoonmaak offerte op maat ontvangen?

Schoonmaak Offerte

                                                                                                               Schoonmaakbedrijf voor de regio Ekeren