mobile logo

C-Maxi Cleaning Maximaal       Maximale kwaliteit       Resultaatgericht-schoonmaken     Niet gebonden aan vaste contracten

Wij staan voor maximale kwaliteit in uw schoonmaakwerk! Afgestemd op uw wensen en behoeften zorgt ons vaste team medewerkers er dagelijks voor dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht.

100% service en tevredenheid. Zo maakt C-Maxi het verschil! Ons betrouwbare en gemotiveerde team staat dag en nacht voor u klaar.
Wij bieden maatwerk en nemen u de zorg voor de hygiëne in uw bedrijf uit handen. Zo kunt u uw klanten maximale kwaliteit en veiligheid bieden. Door onze frisse bedrijfsformule met een vast team medewerkers garanderen wij maximale kwaliteit, efficiëntie, continuïteit, betrouwbaarheid én lage kosten. Persoonlijk contact met u alsopdrachtgever, duidelijke afspraken en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking.

“De basis voor onze glasheldere service is een goede communicatie met u als opdrachtgever.”
Vanuit de visie dat je met een heldere communicatie het meest schone resultaat bereikt hebben wij C-Maxi opgericht. Kwalitatief hoogwaardig fris, helder, en hygiënisch schoon is het product dat wij leveren.
Persoonlijk afgestemd op uw wensen en rekening houdend met de verwachting die klant heeft.

Wij bieden u een flexibele schoonmaak door een vast, professioneel en betrouwbaar team. We nemen onze eigen schoonmaakkar mee dus u maakt geen kosten voor schoonmaakartikelen. Mocht uw vaste schoonmaakmedewerker door ziekte of vakantie zijn verhinderd dan zorgen wij voor vervanging zodat uw (schoonmaak)werk gewoon doorgaat.

 Daarin maken wij het verschil!  

Communicatie
Persoonlijk contact met de opdrachtgever en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren wij in een op uw wensen aansluitende communicatiestructuur.

U kunt aangeven wie op operationeel niveau ons dagelijks aanspreekpunt is binnen uw organisatie. Zo kunt u dagelijks afstemmen met de meewerkend voorman van uw vaste schoonmaakteam. Hij of zij zorgt ervoor dat uw wensen of verzoeken worden uitgevoerd door de schoonmaakmedewerkers. De meewerkend voorman zorgt voor de motivatie, instructie en werkverdeling binnen het team. Bovendien verzorgt hij of zij de dagelijkse terugkoppeling naar uw rayonmanager.

Uw rayonmanager zal de kwaliteit van het schoonmaakwerk regelmatig onaangekondigd controleren. Daarnaast overlegt hij of zij op een vooraf met u vastgelegde frequentie met de bij u verantwoordelijke manager. Onze rayonmanager is verantwoordelijk voor de productiviteit, kwaliteit, relatiebeheer en realisatie van wederzijdse doelstellingen.

WAAROM VOOR C-MAXI KIEZEN ?

  1. ijzersterke service-garanties inbegrepen in al onze-schoonmaakdiensten
  2. kwaliteit op maximaal voor uw schoonmaakdiensten
  3. onderscheidend in service met een glimlach
  4. een geïntegreerde schoonmaak aanpak op maat
  5. één vaste schoonmaker bij u over de vloer

Schoonmaak Offerte

                                                                                                                                         Uw Schoonmaakbedrijf  voor de regio Antwerpen