mobile logo
Missie en visie                     Vlotte communicatie             Personeelsondersteuning      Eigen expertise,  vakkennis en ervaring       
De organisatiestructuur van C-Maxi kent weinig verticale hiërarchie en heeft hierdoor een vlotte communicatie en snelle besluitvorming. De operationele schoonmaakactiviteiten vinden plaats in de divisies Antwerpen, Limburg, Oost Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.
Onze divisies hebben elk een eigen verantwoordelijke en opereren zelfstandig in de markt vanuit hun eigen expertise, vakkennis en ervaring.
Elke divisie heeft zijn eigen personeelsondersteuning op een kwalitatief hoogstaand niveau. Ons personeel heeft een uitvoerige opleiding gekregen en kennen hun vakgebied door en door.


Missie

C-Maxi is ontstaan vanuit de wens om met één allesomvattende schoonmaakdienst werkelijk het verschil te maken. Gedreven door het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten, staan wij dag en nacht voor hen klaar. Bewust van de maatschappij waarin wij leven en werken, streven wij ernaar om met ons schoonmaakwerk iedere dag een duurzame bijdrage te leveren aan milieu en samenleving. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven schoon zijn en met name hygiënisch. Niet alleen voor uzelf als werknemer maar ook voor uw klanten. Wij kunnen u daarin ondersteunen en hebben alle nodige middelen in huis om alle schoonmaakklusjes aan te pakken!

Visie
C-Maxi maakt het verschil! Met oog voor milieu en maatschappij bieden wij onze klant 24/7 de beste service en kwaliteit in schoonmaakdiensten op maat.

Service
C-Maxi staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor haar klanten. Voor C-Maxi houdt een contract voor een schoonmaakdienst niet op bij de afgesproken werkzaamheden. Onze medewerkers zijn alert en attent. Zij zullen u met hun schoonmaakwerk altijd net dat beetje extra service bieden.

Flexibiliteit
Heeft u onverwacht de hulp van 20 schoonmaakmedewerkers nodig? Geen probleem, C-Maxi regelt het voor u. Wij zijn van alle gemakken voorzien en dit delen wij graag met onze klanten! Ook als u, om welke reden dan ook. Dankzij ons grote netwerk flexibele medewerkers kunnen wij op ieder gewenst moment de helpende schoonmaakhand bieden. Zowel in service als in schoonmaakwerkzaamheden denken wij met u mee en bieden wij u de hulp en service die u nodig heeft.

Vragen of kennismaken 

Het schoonmaken in uw organisatie vraagt om speciale aandacht.
Het schoonmaken van een kantoor is niet te vergelijken met de schoonmaak van een gemeenschappelijke delen. De behoefte van een apotheek verschilt met die van een kinderomgeving. Elke organisatie verdient specifieke aandacht. Om die reden vernemen we graag van u wat uw wensen en eisen zijn. Op basis daarvan adviseren wij welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij maken hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Schoonmaak Offerte
                                                                                                                                              Uw Schoonmaakbedrijf  voor de regio Berchem