mobile logo
Schoonmaak kantoren                    Top-3 ergernissen op kantoor                      Lager ziekteverzuim                        Frisse werkplek        

Een hygiënisch schoon kantoor verhoogt de productiviteit en helpt het ziekteverzuim laag te houden. Daar wilt u als onderneming toch ook in investeren? Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich beter concentreren en presteren in een opgeruimde en schone omgeving. Maar u heeft al zoveel activiteiten die dagelijks verricht moeten worden. Daarom kunt u het kuisen overlaten aan een schoonmaakbedrijf. Wij van C-Maxi staan altijd voor u klaar. Wij zorgen er graag voor dat u iedere dag weer in een schone en hygiënische kantoorruimte komt, waar u de werkdag weer fris kunt beginnen.

Schoonmaak
‘Wij’ zijn doorzetters. Voor een beetje verkoudheid of griep blijven wij niet thuis.’ Een gezonde arbeidsethos zeggen we dan, maar dit vraagt de nodige extra aandacht van de schoonmaak binnen uw kantoor. Om te voorkomen dat ziektekiemen en bacteriën zich verspreiden via telefoons, bureaus en toetsenborden zal er frequent goed moeten worden schoongemaakt. Maar heeft u daar de tijd voor? Meestal heeft u wel andere werkzaamheden waar dat u zich mee bezig moet houden. Daarom staat C-Maxi, uw schoonmaakbedrijf te Antwerpen, voor u klaar en zorgen wij er voor dat alles netjes wordt bijgehouden. Ons schoonmaakbedrijf is er altijd voor u!

Investering terugverdienen
Een investering die zichzelf terugverdient door een lager ziekteverzuim.
Wij zorgen niet alleen voor een opgeruimde en frisse werkplek, maar schenken extra aandacht aan de risicoplekken. Maatwerk dus. Afgestemd op uw organisatie. Dit is ook wat u nodig heeft als u hygiëne in uw kantoor belangrijk vindt. Dit lijkt heel vanzelfsprekend, maar voor veel bedrijven is het iets waar zij niet direct aan denken. Daarom wijzen wij u er graag op want hygiëne in uw kantoor, is wel degelijk van groot belang. Daarom kunt u nu ons schoonmaakbedrijf benaderen zodat wij het poetsen voor u doen!

Top-3 ergernissen op kantoor
Aan welke vieze plekken ergert men zich het meest? De top-3 ergernissen van eindgebruikers zoals blijkt uit onderzoek van Synovate.
1. Vies sanitair / toilet 79%
2. Vieze werkkamer 32%
3. Vieze pc 28%

Herkent u deze ergernissen ook? Het kan vervelend zijn wanneer u dagelijks medewerkers aan uw bureau krijgt met klachten.

Contact opnemen
Wilt u ook dat deze ergernissen bij u op kantoor niet voorkomen? Dan kunt u nu ons schoonmaakbedrijf inschakelen. Wij van C-Maxi staan meteen voor u klaar en denken graag met u mee. U kunt uw wensen aangeven, maar wij kunnen u ook adviseren in onze mogelijkheden en dan maken wij graag duidelijke afspraken met u.

Wilt u een schoonmaak offerte voor uw kantooromgeving op maat ontvangen?

Schoonmaak Offerte

                                                                                                                            Uw Schoonmaakbedrijf voor de regio BerendrechtZandvlietLillo