mobile logo
Schoonmaak praktijkruimten      Schoonmaken van dokterspraktijk         Medisch beroep         Reiniging medische ruimten  

 

Hygiëne in uw praktijk is van levensbelang. C-Maxi begrijpt dat en neemt u deze zorg graag uit handen. Wilt u ook graag uw handen vrij houden voor andere activiteiten in uw praktijk? Dan kunt u maar beter contact opnemen met C-Maxi, het schoonmaakbedrijf in Antwerpen zodat wij uw praktijkruimte kunnen kuisen wanneer dit nodig is. Wij maken hierover graag afspraken met u zodat u gewoon door kunt gaan met werken, maar altijd voorzien bent van een schone en hygiënische werkruimte. Als u bepaalde wensen heeft, dan kunt u deze ook aan ons doorgeven. Wij zorgen er voor dat het snel wordt opgepakt door onze medewerkers. Wij werken vanuit onze visie, maar wij nemen uw wensen hier graag in mee zodat zowel wij als u een prettige samenwerking ervaren.

 

Gezondheid
In de uitoefening van uw medisch beroep heeft u maar een doel: het bevorderen van de gezondheid van uw patiënt. Een hygiënisch schone praktijkruimte is hierbij van essentieel belang. Uw patiënten zullen ook niet meer terugkomen wanneer het niet goed gesteld is met de hygiëne. Maar ook voor uzelf is het fijn om te werken in een schone en hygiënische ruimte.

Reiniging medische ruimten
Omdat we graag zorgen dat u zorgeloos en veilig uw beroep kunt uitoefenen hebben wij ons gespecialiseerd in de reiniging van medische ruimten. Dit geeft u nog meer voordelen, onze medewerkers weten namelijk precies waar zij extra aandacht aan moeten besteden tijdens het schoonmaken. Als u zeker wilt weten dat u een geschikt schoonmaakbedrijf in de arm neemt, dan staan wij voor u klaar. Wij zijn graag uw helpende hand en staan altijd voor u klaar.

Schoonmaken wanneer het u uitkomt!
Afgestemd op uw (beroeps)specifieke wensen zorgen wij dat uw praktijk fris en hygiënisch schoon is, op het moment dat u dat uitkomt. U kunt namelijk aangeven wanneer wij bij u terecht kunnen en dan maken wij een schoonmaakrooster. U weet precies wanneer ons schoonmaakbedrijf bij u is en als het een keer extra nodig is, dan zijn wij er ook voor u. Neemt u daarom nu voor meer informatie contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u een schoonmaak offerte voor uw praktijkruimten op maat ontvangen?

                                                                                                                            Uw Schoonmaakbedrijf voor de regio Deurne-Wijnegem en  Wijnegem shopping center