mobile logo

Opkuis na renovatie

SCHOONMAAK NA VERBOUWING  – OPKUIS VOOR OPLEVERING – OPKUIS VOOR NIEUWBOUW APPARTEMENETEN

“Wij presenteren uw nieuwbouw of verbouwingsproject in het beste licht!”

 

Opkuis na renovatie of verbouwing

Heeft u net verbouwd en nu ligt uw huis nu onder een dikke laag hardnekkig bouwstof en cementsluier? Of werkt u als aannemer aan een project waarbij u een huis grondig renoveert, maar is het absoluut niet uw expertise om dit geheel opleveringsfris te maken? Laat het gerenoveerde pand dan professioneel schoonmaken.

Na de bouw of een verbouwingherkent u een pand niet meer terug onder destof en vuiligheid. Dit leidt vaak af van het eindresultaat. Laat ons door een grondige schoonmaak bewijzen hoe mooi het geworden is. Daarbij letten wij niet enkel op losliggend vuil, maar ook opstof dat in kieren en naden is gaan zitten.

C-Maxi’sbetrokken medewerkers weten waar ze bij een verbouwingsschoonmaak op moeten letten om uiteindelijk een vlotteen stofvrije opleveringte bewerkstelligen.Daarbij ontzorgen onzeschoonmaakexperts u graag en verwijderen zij efficiënt en grondig alle sporenvan bouwstof, stucresten, verfresten,en overig bouwvuil.

 

“Een schone oplevering is het halve werk!”

Opleveringsschoonmaak voor bouwbedrijven en aannemers

Als expert in de bouwindustrie weet u als geen ander hoeveel vuil vrijkomt bij een bouwproject. Niet alleen worden reeds geïnstalleerdespullen vies door bijvoorbeeld cement, verf, tape en kit;u zit ook met afval en puin.Zeker als de deadline nadert en er nog talloze kleine klusjes uitgevoerd dienen te worden, is een grondige schoonmaak niet uw prioriteit.

 

Daarom kunt u er gerust op zijn dat wij de oplevering perfect voor u kunnenverzorgen,door de opleveringsschoonmaakvan een woninguituwhanden te nemen.Ookna de (ver)bouw of renovatie van eenkantoorruimteof winkelpandin Antwerpen en omstreken kunt u bij C-Maxi terecht voor een grondige opleveringsschoonmaak.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

  • Cementsluier verwijderen
  • Grondig en professioneel reinigen van de keuken
  • Schoonmaken van sanitaire ruimtes
  • Verfspetters verwijderen
  • Het streeploos reinigen van de ramen
  • Alle ruimtes bezemen of stofzuigen
  • Vloeren,gangenen kamers reinigen
  • Alle randen en richels ontdoen van stof

 

Wilt u een schoonmaakofferte op maat ontvangen:

Schoonmaak Offerte