mobile logo
C-Maxi schoonmaak onderwijs      Schoonmaak avond school      Betere prestaties door schone omgeving       Schoonmaaknormen 

Op basisscholen en kinderdagverblijven moet u letterlijk van de grond kunnen eten. Maar helaas is dat vaak niet zo.
Het is namelijk erg druk in het onderwijs en wanneer u dan ook nog moet kuisen, is dat soms wel eens teveel op een dag.
Daarom hebben wij de oplossing voor u.   Met C-Maxi heeft u die zekerheid. Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen,  universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze doelgerichtheid en flexibiliteit. 

 

Voorkom ziek worden
Om te voorkomen dat kinderen en begeleiders ziek worden richten wij van C-Maxi onze aandacht extra op vloeren, plinten, sanitair en speelgoed. Kinderen spelen veel op de grond, maar ze zitten ook overal aan. Ze eten ook wel eens op de grond en stoppen dingen in hun mond. Daarom is het belangrijk dat alles goed wordt schoongemaakt om te voorkomen dat u en de kinderen ziek worden.

Gezondheid
Waar kleine kinderen kruipen en spelen moet uzich ervan bewust zijn dat zij regelmatig hun vingers in de mond stoppen. Gemiddeld heeft een klein kind acht keer per jaar een griep of verkoudheid. Naast veiligheid op een school of kinderdagverblijf is hygiëne uiterst belangrijk. Ouders moeten er gerust op kunnen zijn dat hun kinderen zich in een gezonde en veilige omgeving bevinden als zij hen aan docenten of begeleiders toevertrouwen. Dit kunt u nu bieden door ons schoonmaakbedrijf in te schakelen, wij zorgen namelijk voor de hygiëne die nodig is!

Betere prestaties door schone omgeving
Bovendien is het bewezen dat kinderen en jongvolwassenen beter leren en presteren in een heldere en schone omgeving. Op het hoger onderwijs als universiteiten of middelbare scholen zitten meerdere malen per dag verschillende mensen aan dezelfde werkplek. Bovendien wordt er veel gebruik gemaakt van openbare ruimten. Vaak gebeurt dit op wisselende tijden. Daarom is hygiëne zo belangrijk. Wij van C-Maxi weten hoe belangrijk dit is en dragen graag ons steentje bij aan goed en hygiënisch onderwijs! Wij staan voor u klaar om de ruimten na gebruik te kuisen.

Contact opnemen
In overleg met u stemmen wij ons schoonmaakrooster hier optimaal op af zodat iedereen kan leren, werken of lunchen aan een schone tafel. C-Maxi zorgt ervoor dat de lesruimten en sanitaire ruimten voldoen aan de schoonmaaknormen.

Wilt u een schoonmaak offerte ?

Schoonmaak Offerte

 

                                                                                                                                 Uw Schoonmaakbedrijf  voor de regio Borgerhout