mobile logo
Glasbewassing

 

GLASHELDERE RAMEN- SCHOONMAAKDIENSTEN- EENMALIGE OPDRACHTEN

“Een glasheldere service”

Glazenwassers voor schone ramen

Schone, glasheldere ramen zien er netjes uit en laten meer licht door.Dit geeft een betere indruk van uw pand én zorgt ervoor dat u met een prettiger gevoel uit het raam kunt kijken.Ons in Antwerpen gevestigde schoonmaakbedrijfvoorziet inglasbewassing door onze speciaal opgeleide en professionele glazenwassers.

 

Wist u bijvoorbeeld al dat ‘vers gewassen’ glas de levensduur van uw ramen en kozijnensubstantieel verlengd? Ook zal het extralichtdat door schone ruiten doorgelaten wordt ervoor zorgen dat hetwerkeninuw bedrijfspandeen stukaangenamer én productiever wordt.Des te meer reden om eens iets te doen aan die met vuil en zand beklede raampartijen.

 

Van tevoren adviseren wij u graag over de beste werkwijze. Afhankelijk van uw situatie kiezen wevoor de traditionele wijze of voor het tuckerpoolsysteem (telescoopbewassing met osmosewater).Deze nieuwe methode isbij uitstekgeschikt voor glasbewassing op hoogte, vraagt daarbij weinig ruimte en is flink voordeliger dan een hoogwerker.

 

“Laat de buitenkant van uw pand weer stralen!”

 

Glasbewassing in combinatie met gevelreiniging

Een uniek aanbod voor de complete schoonmaak van de buitenkant van uw pand. Bij C-Maxi kunt u kiezen voor het totaalpack, waarbij wij zorgdragen voor glasbewassing, gevelreiniging en de verwijdering van spinnenwebben. Voor een voordelige totaalprijs kun u weer genieten van een structureel mooiere gevel.

 

Wij komen op reguliere intervallen langs om alle ramen van uw pand glanzend schoon te maken. Daarbij maken wij direct de kozijnen schoon en onderhouden wij op professionele wijze de gevel van uw pand. Geen verkleuringen, viezigheid of overdaad aan spinnenwebben: u krijgt een fraaie gevel die niet alleen goed is voor het oog, maar ook voor uw portemonnee.

 

Verder kunt u bij ons terecht voor andere schoonmaak specialismen:

 

  • Glazenwassen.
  • Het reinigen en impregneren van de gevel.
  • Het verwijderen van graffiti.
  • Het reinigen van daken en goten.
  • Het reinigen van rolluiken (binnen- en buitenkant).

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de glazenwassers van C-Maxien wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw vragen zo snel mogelijkbeantwoord worden.Ook goed te weten is dat we nagenoeg direct voor u klaar kunnen staan, dus ook voor spoedklussen kunt u ons inschakelen.

 

Zoektu een schoonmaakbedrijf in Antwerpen en omstreken?En wilt u een schoonmaak-offerte op maat ontvangen voor uwglasbewassing en/of gevelreiniging? Neem dan vandaag nog contact op.