mobile logo
             Glasheldere ramen                Schoonmaakdiensten        éénmalige oprachten                 

Schone, glasheldere ramen zien er netjes uit en laten meer licht door. C-Maxi schoonmaak bedrijf biedt glasbewassing aan die wordt uitgevoerd door professionele glazenwassers.

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt ‘vers gewassen’ glas de levensduur van uw ramen en kozijnen. Tevens laat schoon glas meer licht door wat het functioneren binnen uw bedrijfspand aangenamer maakt. Onze C-Maxi glazenwassers staan klaar om uw ramen en kozijnen te reinigen.

Afhankelijk van uw situatie kiezen we voor de traditionele wijze of voor het tuckerpoolsysteem (telescoopbewassing met osmosewater) Deze nieuwe methode is geschikt voor glasbewassing op hoogte, vraagt weinig ruimte en is voordeliger is dan een hoogwerker.

Glasbewassing , gevelreiniging en spinnenwebben verwijderen in 1 totaalpack:
Wilt u ook een structureel mooiere gevel tegen lagere kosten? Dat kan met het C-Maxi totaalpack: glasbewassing, gevelreiniging en verwijder van spinnenwebben in één pack. Tijdens de periodieke glaswasbeurt door onze glazenwasser onderhouden we ook de gevel van het pand. Hierdoor ontstaat er een fraaiere gevel en bespaart u ook nog eens flink op de totale onderhoudskosten.

U kunt bij ons terecht voor:
• Glazenwassen.
• Het reinigen en impregneren van de gevel.
• Het verwijderen van graffiti.
• Het reinigen van daken en goten.
• Het reinigen van rolluiken (binnen- en buitenkant).

Contact opnemen
Wilt u ook graag weten wat C-Maxi glazenwassers voor u kan betekenen? Hieromtrent kan u nu contact met ons opnemen en zorgen wij er voor dat uw vragen direct beantwoord worden. Wij staan meteen voor u klaar, dus heeft u een schoonmaakbedrijf in Antwerpen nodig? Wilt u een schoonmaak offerte voor u ramen op maat ontvangen?