mobile logo
Schoonmaak computerreiniging                   schoonmaak éénmalige opdrachten      schoonmaak toetsenbord  

Wist u dat uw toetsenbord gemiddeld 400x meer bacteriën bevat dan een toiletbril? Wij wel, en daarom gaan we deze bron van ongemak en verzuim graag voor u te lijf! U kunt nu gebruik maken van de diensten die wij u als schoonmaakbedrijf aanbieden.C-Maxi staat voor u klaar en is uw helpende hand als het gaat over computerreiniging.

 

Bacteriën en virussen, ga ze uit de weg!
Computers en telefoons zijn een broedplaats van tienduizenden bacteriën en virussen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat al die bacteriën verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep kunnen veroorzaken. Zeker met de komst van Het Nieuwe Werken en meerdere personen die één werkplek gebruiken, is de kans groot op verspreiding. Dit is niet alleen vervelend, het zadelt u als werkgever ook op met een hoog ziekteverzuim. Daar heeft uiteraard geen zin in! Daarom kan ons schoonmaakbedrijf in Antwerpen u van dienst zijn.

Kleine investering, groot resultaat
Een schone computer en werkplek zijn een kleine investering met een groot resultaat. Een frisse werkplek zorgt voor tevreden werknemers en schone apparatuur leidt tot minder ziekteverzuim. Niet voor niets stelt de Arbowet dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor een schone werkplek. Bovendien vermijdt u onnodige storingen. Tel uit uw winst! Voorkomen is beter dan genezen! Naast het aanpakken van vuil en bacteriën op bijvoorbeeld telefoons en toetsenborden, kunnen deze ‘lastpakken’ ook geremd worden door kiem reducerende coatings aan te brengen. Wij kunnen u hierover informeren en zorgen er graag voor dat de werkplek hygiënisch is!

Onze specialisaties
C-Maxi is gespecialiseerd in reiniging van:
• Toetsenborden en muizen
• Computers, laptops en tablets
• Printers en kopieerapparaten
• (Mobiele) telefoons
• Complexe technische en serverruimtes
• Meld- en regiekamers

Merkt u ook op dat steeds meer medewerkers in het bedrijven klagen over een computer of een printer die niet helemaal schoon is? Dit kan erg vervelend zijn en zeker wanneer het steeds meer mensen opvalt. U wilt ook graag in een schone ruimte werken, dit kan alleen wanneer daar ook aandacht aan wordt besteed. Heeft u daar geen tijd voor? Dan kunt u ons schoonmaakbedrijf nu inschakelen want wij maken het graag voor u in orde. U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen computerreiniging!

Contact opnemen met ons
Als u vragen heeft aan C-Maxi, of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u nu contact met ons opnemen. Uw vragen worden meteen beantwoord en wij zorgen er graag voor dat u een hygiënische werkplek heeft. Wij staan voor u klaar! Onze medewerkers weten van aanpakken en dit laten zij graag aan u zien. Hierdoor heeft u uw handen vrij voor andere activiteiten in het bedrijf en weet u zeker dat alles goed wordt schoongemaakt. U computerreiniging heeft u nu gevonden, dus maakt u hier ook gebruik van!

 

Wilt u een offerte voor computerreinigen ontvangen?

Schoonmaak Offerte