mobile logo
Schoonmaak  bij calamiteiten              specialistische reiniging      24/7 

Wij staan 24/7 klaar om de helpende schoonmaakhand te bieden! Heeft u ons schoonmaakbedrijf uit Antwerpen nodig? Geen zorgen want even contact opnemen is al voldoende en wij staan voor u klaar! Onze medewerkers weten van aanpakken en doen dit graag voor u. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen altijd uit worden gevoerd dankzij C-Maxi. Soms staat u ineens met uw handen in het haar, er is iets gebeurd, het moet schoon worden gemaakt, maar u bent ook met andere werkzaamheden bezig. Wat doet u dan? Vanaf nu kunt u dan contact met ons opnemen zodat wij de schoonmaakklus u uit handen kunnen nemen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd om te handelen bij calamiteiten en lossen het dan ook graag rustig voor u op zodat u geen zorgen en stress ervaart.

 

Inschakelen bij calamiteiten

Bij calamiteiten kunt u C-Maxi ook inschakelen: wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Als extra service voor onze klanten komen wij langs als er zich een groot probleem voordoet: een (kleine) brand, als er een pot verf op het tapijt is gevallen, als er kortsluiting is geweest of een verstopping van een toilet. Het kan altijd wel eens voorkomen en om te voorkomen dat u hierdoor uw eigen werkzaamheden moet laten liggen, zijn wij er voor u. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf. C-Maxi staat voor u klaar en wij zorgen er voor dat alles weer netjes wordt opgeruimd.

Specialistische reiniging
Naast de reguliere schoonmaakdienstverlening biedt C-Maxi ook specialistische reiniging aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brand- of waterschades, ontruiming of andere calamiteiten. ’Speciaal is voor ons heel gewoon’’. Wij bieden onze klanten graag vele extra’s en dit gaat u ook ervaren wanneer wij u eenmaal hebben geholpen. Het belangrijkste is dat u van onze voordelen gebruik kunt maken zodat u uw handen vrij heeft op de werkvloer. Onze medewerkers weten van aanpakken en maken het allemaal weer proper. Wij kunnen ook een vaste dag in de week of op meerdere momenten in de week komen kuisen, hierdoor weet u zeker dat het altijd netjes is wanneer u bijvoorbeeld klanten moet ontvangen.

schoonmaak opkuisbeurt

 

 

Interesse, neem contact op!
Heeft u interesse in de diensten die C-Maxi u kan bieden? Dan kunt u daarvoor meteen contact met ons opnemen. Alle vragen zullen direct beantwoord worden, maar wij kunnen u ook voorzien van een passende offerte. Aan de hand daarvan kunt u de keuze maken of dat wij de schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf uit mogen voeren. Een ding is zeker, onze medewerkers staan altijd voor u klaar en daar heeft u een groot voordeel mee!

Wilt u een schoonmaakofferte op maat ontvangen?

Schoonmaak Offerte