mobile logo
featured image

Tevredenheid werknemers bij dagschoonmaak op een 8,5

geplaatst in 9 januari, 2017

’39 procent van de werknemers noemt zijn eigen arbeidsomgeving vies’. Daarnaast denkt 20 procent van de ondervraagde werknemers dat zijn of haar werkplek nooit wordt schoongemaakt. Uit een door onafhankelijk marktonderzoeksbureau Ipsos uitgevoerd onderzoek blijkt namelijk dat er enorme verschillen zijn tussen de schoonmaakbeleving van een medewerker overdag en ’s avonds. De tevredenheid stijgt als werknemers de schoonmaker overdag aan het werk zien. Zelfs een vol punt op een schaal van 1 op 10.   

 

schoonmaakbedrijven-anwerpen-c-maxi

 

Medewerker bepaalt Het belevingsonderzoek is in opdracht van Hago Nederlandse schoonmaakbedrijf uitgevoerd onder werknemers in Nederland tussen 18 en 65 jaar. En wat blijkt: de tevredenheid stijgt als mensen de schoonmaker aan het werk zien, van een 7,5 naar een 8,5. Alhoewel dagschoonmaak volop in de belangstelling staat, sta ik er nog steeds versteld van dat medewerkers van bedrijven met avondschoonmaak nog steeds tegen schoonmaak tijdens kantooruren zijn. Zodra dag schoonmaak eenmaal is ingevoerd, blijkt dit echter opvallend snel vergeten. Zeker als je weet dat de werknemer bij schoonmaak overdag de werkplek schoner vindt en nauwelijks iemand nog bezwaren heeft tegen de nieuwe collega op de werkvloer..     !

Binnen kort leest u meer op onze website www.c-maxi.be/dagschoonmaak

Fully customizable WordPress Multi-Purpose theme for any kind of for business, parallax theme, magazine, review site, portfolio and more themes free download on edgedoll.com.

By siteeditor